Sportsjournalist Frank With besøger NFC 55+

Når NFC 55+, En Festlig, Fornøjelig Forening For Fodboldelskere for kvinder og mænd over 55 år, afholder deres næste medlems arrangement er der oplæg om frivillighed og sportsjournalistik.

Arrangementet afholdes tirsdag d. 10. april kl. 18.00 i Drachmann Loungen, Poul Martin Møllersvej 10, Nykøbing. F.

Aftenen starter med velkomst af NFC 55+ formand Bent Jørgensen, med efterfølgende spisning, hvor maden leveres fra restaurant KIKKO.

Derefter vil Nykøbing FC bredde bestyrelsesmedlem Carsten Berger Pedersen holde oplæg om, hvor nødvendigt det er med frivillige i Nykøbing FC og samtidig appellerer NFC 55+ medlemmer om fortsat at være aktive frivillige i Nykøbing FC.

At være frivillig i Nykøbing FC, kan også være med til at forebygge ensomhed.

Aftenens hovednavn er Sportsjournalist Frank With, der vil fortælle om sine oplevelser gennem årene, i den Sportsjournalistiske verden.

Frank With er i dag 73 år, født og opvokset i Nykøbing F.

Han spillede fodbold i B.1901 (Nykøbing FC) og var flere gange LF mester i bordtennis indtil han som 22 årig rejste fra byen.

Frank With var fastansat 40 år som journalist på tre forskellige arbejdspladser. Først på Jydske Tidende i Fredericia og Kolding fra 1966-70, Derefter Berlingske Tidende 1970-77, DR fra 1978-2006.

I dag er han pensionist og hjælper golfklubben i Marielyst med informationsarbejde på frivillig basis til internetside samt på lokale aviser.

Frank With har haft sommerhus på Marielyst siden 1975, men siden 2010 været fastboende på Marielyst.